علل و آثار بیماری لنگش در گاوداری‌ها

بیماری «لنگش» در اثر عوامل مختلفی از جمله عوامل تغذیه‌ای، عفونی، محیطی و مکانیکی مانند زخم، ضربه و جایگاه‌های بد که منجر به آسیب‌های مکانیکی می‌شود، ایجاد می‌شود. بیماری لنگش در هر حیوان باعث کاهش حدود ۳۲۰ کیلو گرم شیر در هر دوره شیرواری گاو می‌شود و حذف اجباری درصد بالایی از گله را به خود اختصاص می‌دهد. گاوهایی که دچار بیماری لنگش هستند، علایم فحلی ضعیفی نشان می‌دهند. در بخش دانشنامه بیماری‌ها می‌توانید با انواع بیماری‌های دام و طیور آشنا شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *